Biyokaçakçılıkla Mücadele Çalıştayı Düzenlendi

   
   
 Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim Üyeleri Prof.Dr.Yılmaz ÇAMLITEPE ve Yrd.Doç.Dr.Necmettin GÜLER sınır kapılarında görev yapan gümrük personelini biyokaçakçılık konusunda bilgilendirdi.
2013-2015 yıllarında Türkiye genelinde yürütülmek üzere başlatılan “Biyokaçakçılıkla Mücadele Projesi” kapsamında Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda 05.11.2015 tarihinde Biyokaçakçılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi.
Çalıştaya Edirne Vali Yardımcısı Dr. Salih ALTINOK, Bölge Müdürü Müslüm YALÇIN,Edirne Orman ve Su İşleri Müdürü Ahmet KARA, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Murat YURTCAN, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr.Yılmaz ÇAMLITEPE, Botanik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Necmettin GÜLER, Orman ve Su İşleri Bakanlığı III. Bölge Edirne Şube Müdürlüğünde görevli Uzman Biyolog Erdem KÖSE ile Bölge Müdürlüğü personeli katıldı.
Çalıştayda Prof.Dr.Yılmaz ÇAMLITEPE ve Yrd.Doç.Dr.Necmettin GÜLER tarafından ülkemizin sahip olduğu biyolojik kaynakların izinsiz olarak yurt dışına çıkartılmasının (biyokaçakçılığın) önlenmesi konulu sunumlar yapıldı.
 
Biyokaçakçılık haber linkleri aşağıda verilmiştir.

Ek Resimler
Bu içerik 16.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1334 kez okundu.