KİMYA BÖLÜMÜ AKREDİTASYONU YEREL BASINDA YER ALDI

Resim

TÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Biyoloji bölümünün ardından Fen Fakültesi Kimya Bölümü de Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil Tarih ve Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından 5 yıl süre ile akredite edildi. Akreditasyon nedeniyle Fakültede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan ile akademisyenlerin katıldığı tören düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, hedefin tüm bölümlerin akredite olması olduğunu söyledi. FEDEK Yönetim Kurulu Üyesi ve Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Ayşe Kara Hansen de akreditasyon süreçlerinden ve bu süreçlerin bölümlere olan kazanımlarından bahsetti.
Tören, sertifikanın Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Kaçan’a, takdim edilmesiyle sona erdi.

Haber için lütfen Tıklayınız..

Bu içerik 10.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1105 kez okundu.