2020-2021 GÜZ DÖNEMİ TEK DERS SINAV DUYURUSU

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonu itibari ile tek dersi kalan öğrencilerin  Tek Ders Sınavları 17 Mart 2021 Çarşamba günü saat 13.00'da Microsoft Teams üzerinden Online (Çevrimiçi) yapılacaktır. (Bir öğrencinin tek ders sınavına girebilmesi için ilgili dersi daha önce almış ve devam şartını sağlamış olması gerekmektedir.)

* Sınava girecek öğrencilerin en geç 12 Mart 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Tek Ders Sınav İstek Dilekçelerini fenf@trakya.edu.tr adresinden e-mail yolu ile yada elden teslim etmek sureti ile  Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir.

* Alandışı derslerden tek ders sınavına girecek öğrencilerin, dersi aldıkları Fakülte/Yüksekokulun tek ders sınav tarihinden en az 5 gün önce Fakültemize dilekçelerini vermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize.
Bu içerik 25.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1057 kez okundu.