2022 GELENEKSEL KİMYA MEZUNLAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Kimya Bölümü 15 Mayıs 2022 Pazar günü Covid-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediği "Geleneksel Kimya Bölümü Mezunlar Günü" Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mezuniyetlerinin 20. yılında mezunlara cübbe giydirme töreni de yapılarak, özlem giderildi.
2000, 2001 ve 2002 mezunları ile bütünleşik olarak yapılan törene Fakültemiz Kimya Bölümü Öğretim Üyesi olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ZAİM, Kimya Bölümü Öğretim Elemanları ile 20. yılını kutlayan mezunlarımız ve aileleri, Kimya Bölümü öğrenci ve mezunlarımız katıldı.
Açılış konuşmalarının ardından mezunlarımız öğrencilik  anılarını paylaştılar, devamında düzenlenen kokteylde Kimya Bölümü öğrencileriyle tanışarak deneyimlerini aktardılar. Bu mutlu gün gelecek yıl yeniden buluşmak üzere tamamlandı.
Bu içerik 20.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 310 kez okundu.