2023 DGS YERLEŞME SONUÇLARI KAYIT HAKKI KAZANANLAR HK.

2023 DGS sonucunda Fakültemize yerleşen adaylar 14 – 20 Eylül 2023 (Cumartesi-Pazar Hariç) tarihleri mesai saatleri içerisinde öğrenci işlerine müracaat ederek kayıt yaptıracaklardır.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak,

https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 14-18 Eylül 2023 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.
2023-DGS yerleştirme sonucu Fakültemizi kazanan ve e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin  22  Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işleri bürosuna aşağıdaki belgeleri getirerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler
1- Lise Diploması (Aslı)
2- Önlisans Diploması (Aslı) veya Geçici Mezuniyet Belgesi
3- Ders İçerikleri
4- Ders Planları
5- DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi
6- Transkript (Aslı)
7- Nüfus Cüzdan Faotokopisi
8- İkametgah
9- 3 Adet Vesikalık Fotoğraf
10- Askerlik Belgesi
11- Hazırlık Sınıfında Başarılı Olduğuna Dair Belge ( Rakam ve Harf Notu Olarak )
12- Öğrenci Bilgi Formu (Öğrenci İşlerinden Verilecektir.)

Bu içerik 13.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 243 kez okundu.