31.12.2023 TARİHLİ RESMİ GAZETE'DE İLAN EDİLEN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO BAŞVURULARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

31 Aralık 2023 tarihinde Resmi Gazete'de ilan edilen Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalı ve Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrolarına atanmak üzere yapılan müracaatlarla ilgili “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 11. Maddesi uyarınca 29.01.2024 tarihinde saat 10.30'da yapılan giriş sınavlarında verilen yazılı notları ile yine aynı Yönetmelik'in 12. maddesi uyarınca yapılan değerlendirmeler ektedir.

*Bu duyuru ilgili Yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat gönderilmeyecektir.
Bu içerik 31.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 355 kez okundu.