7417 SAYILI AF KANUNUNU KAPSAMINDA YATAY GEÇİŞİ KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER HK.

"05.07.2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici 83. Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar"ı kapsamında yatay geçiş (EK-1) sonuçları için Tıklayınız...

KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI; 20-23 EYLÜL 2022 TARİHLERİ ARASI MESAİ BİTİMİNE KADAR FEN FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNDA YAPILACAKTIR.  DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ...

GEREKLİ EVRAKLAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

-YATAY GEÇİŞ BAŞVURU EVRAKLARININ ASLI
-NUFÜS CÜZDANI FOTOKOPİSİ
-3 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF
-ESKİ OKUL ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI
--ÜNİVERSİTELERİNDEN ALINAN YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA OLMADIĞINA DAİR BELGE (DAHA ÖNCEDEN EK-1 MADDE KAPSAMINDA YATAY GEÇİŞ YAPMAMŞTIR VE ÖĞRENCİNİN KİTAP, CİHAZ  VB MATERYAL OLMADIĞINA DAİR BELGE)
--ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...
(KAYDA GELİRKEN DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR.)
Bu içerik 20.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.