BİYOLOJİ BÖLÜMÜ İÇ PAYDAŞ-İDARİ PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kalite geliştirme etkinlikleri kapsamında; Dekanlığımız idari personeli ve Biyoloji bölümü akademik personeli arasında bir iç paydaş toplantısı düzenlenmiştir. 05.10.2022 saat 11.00'de düzenlenen toplantıda Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Özlem ÇETİN ERDOĞAN, dekanllık idari personelini temsilen Fakülte Sekreteri Ö. Utku SAKIZCIOĞLU, Bölüm Sekreteri Bil.İşl. Filiz YILIDZ, Öğrenci işleri sorumlusu Bil. İşl. Çisem EREN, Biyoloji Matematik binası Hizmetli personeli İsmail FİLİZ hazır bulundu. Toplantı içeriğinde mevcut iletişimin yapıcı, aktif ve işler halde olmasının vurgulanmasının yanında bölüm-birim bağının ve iletişimin daha üst seviyeye çıkarılması hakkında fikir paylaşımında bulunuldu.
Toplantıya katılan ve bizleri bölümlerinde en iyi şekilde ağırlayan Biyoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr.Yılmaz ÇAMLITEPE, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof.Dr.Belgin ELİPEK ve Prof.Dr.Fulya Dilek GÖKALP'e teşekkür ederiz.
Bu içerik 10.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 214 kez okundu.