BİYOLOJİ BÖLÜMÜ YENİ ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞTI

26 Eylül 2018 Çarşamba saat 12.00'da Fakültemiz Biyoloji Bölümü seminer salonunda oryantasyon programı kapsamında yeni öğrencilerimize Bölüm tanıtımı-kokteyli gerçekleştirildi. Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇAMLITEPE‘nin açılış, Biyoloji Bölümü tanıtımı,  5 yıllık FEDEK akreditasyonu, Erasmus Öğretim üyesi ve öğrenci hareketliliği, staj  ve doğa eğitimi, dersler ve sınavların işleyişi hakkındaki konuşmasından sonra, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem ÇETİN ERDOĞAN’ın Fen Fakültesi  hakkında verdiği bilgileri öğrencilerimiz ilgi ile izledi. Öğrenciler ile tek tek tanışıldı ve Biyoloji Bölümünü tercih sebepleri ve mezun oldukları liseler hakkında bilgi alındı. Öğrencilere Akademik danışmanları ve sistemin işleyişi hakkında bilgi verildi. Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz kokteyl sırasında birbirlerini tanıma fırsatı buldu.

Bu içerik 02.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 585 kez okundu.