ÇORLU MİMAR SİNAN ANADOLU LİSESİ (TEKİRDAĞ) ÖĞRENCİLERİNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Dış paydaşımız Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi (Tekirdağ) öğrencileri 21 Ekim 2022 tarihinde Fakültemiz bölümlerini ziyaret etti. 42 öğrenci ve 4 öğretmenden oluşan gruba Fen Fakültesi sınıf ve laboratuvarları gezdirildi. Fakültemizde yer alan dört bölümü de ziyaret eden öğrenci grubuna bölüm öğretim elemanları eşlik etti.
Öğrencilerimize ziyaret ettikleri Bölümlerde ilgili bilim dalı ve meslekler hakkında Bölüm öğretim elemanları tarafından bilgi verildi. Önce, Fakültemiz Biyoloji Bölümü Omurgalı, Omurgasız Müzelerini ziyaret ederek geziye başlayan gruba çeşitli örnekler eşliğinde tanıtım yapıldı. Matematik Bölümü derslikleri gezdirilerek bölüm ile ilgili genel bir bilgilendirmenin ardından, Kimya Bölümünde tanıtım sunumu “Genel Kimya Öğrenci Laboratuvarı” ile “Organik Kimya Araştırma Laboratuvarı” gezdirildi. Gezi, Fizik Bölümü “Genel Fizik Laboratuvarı” ile “Elektronik Laboratuvarı” tanıtımları ve bilgilendirme sunumunun gerçekleştirilmesi ile tamamlandı.

Bu içerik 26.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 171 kez okundu.