COVID-19 VE HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAVLARINA BAŞVURULARI UYGUN GÖRÜLEN ÖĞRENCİLER

2021-2022 Eğitim-Öğretim  Yılı Güz Yarıyılı final ve bütünleme sınavlarına COVID-19 testi  pozitif olduğu için giremeyen öğrenciler ile yoğun kar yağışı ile yolların kapanması nedeniyle  bütünleme sınavlarına giremeyen öğrencilerimizin mazeret sınavları 07-11 Şubat 2022 tarihleri arasında yüzyüze olarak ilan edilecek sınav programına göre yapılacaktır.

Hava muhalefeti nedeniyle bütünleme mazeret sınavı hakkı verilen derslerden Kısmi Türevli Dif. Denk. (28.01.2022 tarihinde bütünleme sınavının yapılmış olması nedeniyle) dersi sehven bütünleme mazeret sınav listesine eklenmiştir.

Mazeret sınav başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi güncellenerek ekte sunulmuştur.
Bu içerik 04.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 565 kez okundu.