DEKAN - ÖĞRENCİ BULUŞMALARI (BİYOLOJİ - KİMYA BÖLÜMLERİ)

Fakültemiz Kalite ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizin istek, dilek ve görüşlerini almak amacıyla 04/05 Ekim 2022 tarihlerinde Dekan - Öğrenci buluşmaları gerçekleştirildi. 04 Ekim 2022'de Biyoloji Bölümünün ve 05 Ekim 2022'de Kimya Bölümünün tüm sınıflarından öğrencileri ile yapılan buluşmalara ilgili bölümlerin Bölüm Başkanları ile Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ömer ZAİM, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Özlem ÇETİN ERDOĞAN ve Doç. Dr. Sedat ŞENGÜL katıldı. Buluşmalarda öğrencilerimize Fakültemizin  ve Üniversitemizin sunduğu Çift anadal ve Yandal programları anlatıldı. Öğrenci Değişim Programları (Erasmus+öğrenci hareketliliği) hakkında bilgi almak amacıyla davet edilen Üniversitemiz Dış İlişkiler Biriminden Öğr. Gör. Özay AK ile Şef Ömer Ş. SAKIZCIOĞLU öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca kampüs ve bölüm binalarının sosyal olanakları, merkez kütüphane, zorunlu ve isteğe bağlı staj olanakları, Bologna Eğitim Sistemi ve ders müfredatı, öğrenci bilgi sistemi kullanımı, akademik danışmanlık konularında bilgilendirme yapılmış ve öğrencilerin istekleri dinlenerek değerlendirme amacıyla notlar alınmıştır.

Bu içerik 06.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 303 kez okundu.