DEKAN - ÖĞRENCİ BULUŞMALARI (FİZİK - MATEMATİK BÖLÜMLERİ)

Fakültemiz Kalite ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizin istek, dilek ve görüşlerini almak amacıyla 26/27 Eylül 2022 tarihlerinde Dekan - Öğrenci buluşmaları gerçekleştirildi. 26 Eylül 2022' de Fizik Bölümünün ve 27 Eylül 2022 'de Matematik Bölümünün tüm sınıflarından öğrencileri ile yapılan buluşmalara ilgili bölümlerin Bölüm Başkanları ile Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ömer ZAİM, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Özlem ÇETİN ERDOĞAN ve Doç. Dr. Sedat ŞENGÜL katıldı. Buluşmalarda öğrencilerimize Fakültemizin  ve Üniversitemizin sunduğu Çift anadal ve Yandal programları, Erasmus+öğrenci hareketliliği, kampüs ve bölüm binalarının sosyal olanakları, merkez kütüphane, zorunlu ve isteğe bağlı staj olanakları, Bologna Eğitim Sistemi ve ders müfredatı, öğrenci bilgi sistemi kullanımı, akademik danışmanlık konularında bilgilendirme yapılmış ve öğrencilerin istekleri dinlenerek değerlendirme amacıyla notlar alınmıştır.

Katılan tüm öğrenci ve Bölüm Başkanlarımıza teşekkür ederiz. Dekan - Öğrenci buluşmalarımızın sırasıyla 04 Ekim 2022 12:30-13:30 saatleri arasında Biyoloji Bölümü için ve 05 Ekim 2022 12:30 - 13:30 saatleri arasında Kimya Bölümü için ilgili bölümlerin seminer salonlarında yapılması planlanmış olup, görüşlerini dinlemek üzere tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz.
Bu içerik 29.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 238 kez okundu.