FAKÜLTEMİZ MATEMATİK BÖLÜMÜNDEN CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN "100. YILDA EN AZ 100 KİTAP" ETKİNLİĞİ

Fakültemiz Matematik Bölümü ve Matematik Topluluğu işbirliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde "100. Yılda En Az 100 Kitap" etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik çerçevesinde, 27.10.2023 tarihinde Hacıilbey Mensucat Santral Ortaokulu ziyaret edilmiş, ziyaret esnasında gerçekleşen Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları çerçevesindeki düzenlenen fotoğraf sergisinin ardından, kitap bağışı ortaokulumuza sunulduktan sonra ilişkilerin devam ettirilmesi konusunda neler yapılabilieceği sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir alışverişi yapılmıştır.
Bu anlamlı etkinlik için Fakültemiz Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Figen ÖKE'ye, Hacıilbey Mensucat Santral Ortaokulu yönetimi ve öğretmenleri ile Matematik Topluluğumuza teşekkür ederiz.
Bu içerik 30.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 114 kez okundu.