FAKÜLTEMİZE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT YAPAN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde geçici kayıt olan ancak Covid-19 salgınına bağlı sebeplerle Türkiye'ye gelemeyen ve kayıt belgelerinin orijinal nüshalarını, lise diplomalarının aslını Üniversitemize ulaştıramadıkları için lise denklik işlemleri tamamlanamayan ve dolayısıyla lise denklik belgelerini ibraz edemeyen uluslararası öğrencilerin lise diplomalarının aslı ile lise denklik belgelerini  teslim edebilmeleri için Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nca 14 Mayıs 2021 tarihine kadar ek süre verilmiştir.

Verilen ek sürede de Küresel Salgının seyrinde düzelme olmaması, tedbirlerin sürmesi ve uluslararası uçuşlarda kısıtlılık halinin devam etmesi dolayısıyla ıslak imzalı, orijinal lise diplomasını ve diploma denklik belgesini Üniversitemize teslim edememiş uluslararası öğrencilerin ıslak imzalı, orijinal diplomalarını bulundukları ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine/Konsolosluğuna en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar Üniversitemize gönderilmek üzere teslim etmeleri gerekmektedir.

Uluslararası öğrencilerimizin ıslak imzalı, orijinal diplomalarını bulundukları ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine/Konsolosluğuna Üniversitemize gönderilmek üzere en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar teslim etmeleri halinde, bu diplomalarının Üniversitemize ulaştırılıp işlemleri sonuçlanana kadar geçici kayıtları devam edecektir.

Aksi takdirde; 14 Mayıs 2021 tarihine kadar ıslak imzalı, orijinal diplomasını dış temsilciliklerimize teslim etmemiş uluslararası öğrencilerimizin Üniversitemiz ile ilişiği kesilecektir.

Bilgilerinize.
Bu içerik 05.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 308 kez okundu.