GÜNCELLENDİ- PEDAGOJİK FORMASYON VE DERS EKLE-ÇIKAR HK.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri sonucunda eksik/hatalı ders seçen ve seçtiği derslerde değişiklik yapmak isteyen öğrencilerimiz 19.02.2023-23.02.2023 tarihleri arasında aşağıda yer alan DERS EKLE-ÇIKAR formunu doldurup imzalayarak ekinde transkiprt belgesi ile Danışmanlarına  derslerini inceleterek onaylatması gerekmektedir. 
*Öğrencilerin Danışmanları tarafından onaylanan EKLE-ÇIKAR formları Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edildiğinde öğrencinin sistemine işlenecektir.
*Üniversite Alandışı Seçmeli derslerine sadece ekleme yapılır ve çıkartma yapılamamaktadır
*Alaniçi seçmeli/zorunlu derslerde Danışman tarafından onaylanan değişiklikler işleme alınacaktır.
*Öğrenciler sadece eos.trakya.edu.tr sayfasında yer alan bologna ders planında ilgili dönemde seçmeli ders sayısı kadar eksik kalan seçmeli derslerini ekleme yapabilecektir.  
*Ders çıkartmayarak sadece ekleme yapacak öğrencilerimizin ilgili tabloda DERS ÇIKAR kısmını boş bırakması gerekmektedir.
*Seçmeli ders eklenmesi durumunda bölüm koordinatör imzası eksik belgeler işleme alınmayacaktır.  (Öğrenci İşleri Bürosundan öğrenebilirsiniz.)
 
*Formasyon derslerini almak isteyen öğrencilerimiz manuel olarak EKLE-ÇIKAR formunu ekinde transkiprt belgesi olacak şekilde danışmanlarına incelenerek onaylatacaklardır. Toplamda en fazla 45 AKTS ders alınabilir.  
*Üniversite alandışı seçmeli derslerden açılmayan dersler içinde (https://oidb.trakya.edu.tr/) öğrencilerimizin ekle-çıkar işlemi yapması gerekmektedir.
*Eğitim-Öğretim planında yer alan bölüm derslerini tamamlayan ve sadece formasyon dersleri almak isteyen son sınıf /artılı öğrenciler mezun edilecektir. 
*Eğitim-Öğretim planında yer alan bölüm derslerini tamamlayan ve Pedagojik formasyon derslerinden sadece Stajı kalan öğrenciler formasyon stajı alabilecektir. 
*Öğrenciler Döneminde alması gereken Bölüm Derslerini bırakarak Formasyon Derslerini alamayacaktır. Öncelik bölüm dersleridir.   
*E-Posta üzerinden gelen EKLE-ÇIKAR formları işleme alınmayacaktır. 
*Formasyon derslerinin tamamı açık olacaktır.
*Pedagojik Formasyon hakkında Senato kararları ve ilgili duyuru sayfası için tıklayınız..

Bilginize Duyurulur...


DERS EKLE-ÇIKAR formu için tıklayınız...

Güncelleme:
*Ders kaydı onaylandığı halde alandışı/alaniçi seçmeli derslerinde aşağıda örnekteki gibi onay bekliyor yazan öğrencilerimizin yerine başka bir ders seçimi yapması ve ekle-çıkar formunu imzalı olarak Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmesi gerekmektedir. 

Resim

Bu içerik 16.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1511 kez okundu.