KİMYA BÖLÜMÜ ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Kimya Bölümü Seminer Salonunda 27 Eylül 2018 Perşembe günü saat 15.30’da birinci sınıf öğrencilerimize oryantasyon programı gerçekleştirildi. Öğrencilere Üniversitemizin ve Kimya Bölümünün tanıtımı yapıldıktan sonra, öğrenciler danışmanlık sistemi, ERASMUS, FARABİ ve MEVLANA değişim programları, çift anadal-yandal programları, sınav sistemi ve devam durumları, FEDEK Akreditasyonu (5 yıl), mezuniyet sonrası iş imkanları, Kimya Bölümünde geleneksel olarak gerçekleştirilen etkinliklerden “Kimya Mezunlar Günü” ve “Prof. Dr. Muvaffak Seyhan Organik Kimya Ödül Töreni” konularında bilgilendirildi. Öğretim Üyelerinin tanıtılmasından sonra öğrencilerde tek tek kürsüye davet edilerek kendilerini tanıttılar ve niçin Kimya Bölümünü tercih ettiklerini açıkladılar. Öğretim Üyelerimiz ve öğrenciler “Tanışma Kokteyli” esnasında birbirlerini tanıma, sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldular.
Bu içerik 03.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 678 kez okundu.