MEZUNİYET TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz 31 Mayıs 2018 tarihinde,  Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şevket Erol Okan, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yılmaz Çan, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler ile aileler katıldı. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın katkılarıyla bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda dereceye giren öğrencilerden Fakülte birincisi Matematik Bölümü mezunu Hümeyra Gedik, Fakülte ikincisi Kimya Bölümü mezunu Yücer Melih Demir ve Fakülte üçüncüsü Biyoloji Bölümü mezunu Syhejla Miftari’ye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan tarafından başarı plaketleri ve belgeleri verildi. Tören, mezun öğrencilerimize belgelerinin verilmesi ve meslek andının okunmasıyla sona erdi.

Bu içerik 06.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 800 kez okundu.