PEYZAJ DÜZENLEME ETKİNLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Dekanlığı peyzaj düzenleme etkinliği kapsamında 21 Temmuz 2023 Cuma günü saat:09.30’da Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Burak İŞÇİMEN, İdari Ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşe Gül KUŞLAR, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet YENCE, Enstitü Sekreterlerimiz, Akademik ve idari personelin katılımlarıyla çeşitli ağaç fidanları ve gül dikimi gerçekleştirilmiştir.
Etkinlik, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer ZAİM ve Genel Sekreter Yardımcısı Burak İŞÇİMEN’in konuşmalarının ardından doğa ve yeşil dostu davetlilerin hoş sohbetleri ile eğlenceli bir şekilde tamamlanmıştır.
Değerli vakitlerini doğanın ve yeşilin desteklenmesine ayırarak etkinliğimize katılan misafirlerimize teşekkür ederiz.
Bu içerik 21.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 266 kez okundu.