Prof. Dr. Mehmet İŞCAN'ın emeklilik yemeği gerçekleştirildi..

1986 yılından itibaren Rektör Yardımcılığı, Dekanlık, Bölüm Başkanlığı, Vakıf Başkanlığı, Enstitü Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunarak Üniversitemize büyük katkılar sağlamış Prof.Dr.Mehmet İŞCAN hocamızın emeklilik yemeği 18 Kasım 2015 Çarşamba gecesi gerçekleştirildi.
Prof.Dr.Mehmet İŞCAN’ın veda yemeğine Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Hüseyin SARIOĞLU, Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ömer ZAİM, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet GÜNŞEN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali İhsan ÖBEK, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yüksel BAYRAK, Arda M.Y.O. Müdürü Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.İlhan TOKSÖZ, İpsala M.Y.O. Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hayati ARDA, emekli olmuş öğretim üyelerimiz ile Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personelimiz katıldı.

Değerli hocamıza emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.
Bu içerik 20.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2234 kez okundu.