SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA ÖĞRENCİLERİNİN AZAMİ SÜRELERİ HK.

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama öğrencilerimiz hakkında azami süre hesaplanmasına ilişkin; "Trakya Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programlarında Öğrenim Gören Öğrencilerin Azami Öğrenim Sürelerine İlişkin Esaslar"ının 24 Kasım 2022 tarih ve 17 sayılı toplantısında alınan karar gereği  A-11 maddesi;

11- "Mühendislik Tamamlama Programına kayıtlı öğrencilerin azami süreleri; Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen müfredatı uygulayan programlarda 4 yarıyıl, Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen müfredatta artırım yapan programlarda 6 yarıyıldır. Sağlık Lisans Tamamlama ve İlahiyat Lisans Tamamlama programlarına kayıtlı öğrencilerin azami süreleri öğrenciler aynı alandan geliyorsa normal öğrenim süresi 4 yarıyıl, azami öğrenim süresi ise 8 yarıyıl, öğrenciler farklı alandan geliyorsa normal öğrenim süresi 8 yarıyıl, azami öğretim süresi ise 14 yarıyıldır. Öğrencilerin azami süreleri intibak ettirildiği sınıf göz önüne alınarak değerlendirilir. Bu süreler sonunda öğrenimini tamamlayamayan öğrencilerin sınav hakkı kullandırılmaksızın Üniversite ile ilişiği kesilir. " olarak güncellenmiştir.

Bilgilerinize duyurulur.

Bu içerik 07.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 331 kez okundu.