TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI MATEMATİK ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI DEĞERLENDİRME SONUCU

Fakültemiz Matematik Bölümü Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı adına ilan edilen (28.12.2021 tarihli Resmi Gazete İlanı) Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere yapılan müracaatlarla ilgili “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 11. Maddesi uyarınca jürimiz tarafından yapılan giriş sınavında verilen yazılı notları ile yine aynı Yönetmelik'in 12. maddesi uyarınca yapılan değerlendirme sonucu için lütfen Tıklayınız...

*Bu duyuru ilgili Yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu içerik 20.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 509 kez okundu.