YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN (EK-2 MADDE UYARINCA) YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılında Fakültemiz bölümlerine EK-2.maddeden yararlanarak Yatay Geçiş yapmak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin başvuru evrakları değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucu aşağıdaki gibidir:

ADI SOYADI

GELDİĞİ ÜLKE/ÜNİVERSİTE

YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEDİĞİ BÖLÜM

DEĞERLENDİRME SONUCU

AMİNA KHALİL ALİBRAHİM

Suriye/Halep Üniversitesi

Uygun

M-SOHAIBALYOUSEF

Suriye/Baas Üniversitesi

Kimya

Trakya Üniversitesi "Yurtdışından Öğrenci Kabulüne Dair Yönerge"si hükümlerinde belirtilen Türkçe Dil Seviyesini Sağlamak Şartı ile programlar arasındaki uygunluğun intibak komisyonlarınca değerlendirme sonucuna göre yatay geçişinin kabulüne karar verilmiştir.

HAZİM SELAME

Suriye/Fırat Üniversitesi

Uygun

ENES HAC DÜNYA

Suriye/Halep Üniversitesi

Matematik

Başvurusu kabul edilen adayların, kesin kayıt işlemlerini 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurarak yapmaları gerekmektedir.

Yatay Geçiş için İstenen Belgeler:

1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2.İkametgah Belgesi
3. 6 adet Fotoğraf

*
Yatay Geçişi Uygun Görülen Öğrencilerin İntibakları Yapıldıktan Sonra Sınıfları Belirlenecektir.

*Yatay Geçişi Kabul Edilen Öğrenciler 11-13 Eylül 2017 (asil kayıtları) tarihleri arasında Ders kayıtlarını yaptırmadıkları taktirde haklarını kaybedeceklerdir.

Bu içerik 06.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2170 kez okundu.