YETENEK KAPISI PORTALI


Değerli Öğrencilerimiz,

Eğitiminizin yanında kariyer gelişiminize destek vermek ve farklı kariyer imkânlarına erişiminizi kolaylaştırmayı önemsiyoruz. Bu doğrultuda üniversite kariyer merkezimiz iş/staj ilanları ve kariyer etkinliklerinden haberdar olup kolayca başvurabileceğiniz ve profesyonel kariyer danışmanlığı alabileceğiniz çevrimiçi platform olan “Yetenek Kapısı”nı hizmetinize sunmuştur.

Öğrenciliğiniz ve hatta mezun olduktan sonra da sizlere sunduğumuz kariyer fırsatlarından faydalanabilmeniz için https://www.yetenekkapisi.org/login adresi üzerinden portala dâhil olmanızı öneriyoruz. Yetenek Kapısı ile ilgili detaylı bilgi almak için ekteki dokümanları inceleyebilir ve Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi web sayfasını (https://kariyer.trakya.edu.tr) veya aşağıda bilgileri bulunan sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Yetenek Kapısı Platformu (https://www.yetenekkapisi.org/) T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan
- Ülkemizdeki tüm üniversite öğrencileri ile üniversite mezunlarının üye olabildiği
- Kamu ve özel sektör tarafından yayınlanan iş ve staj ilanları, etkinlikler, kariyer danışmanlığı ve eğitimler gibi bir çok kariyer fırsatları içeren
- Ülkemizde tüm üniversite Kariyer Merkezlerinin kullandığı büyük bir kariyer platformudur.

Dahası kamu ve özel sektörde 2020 yılında başlatılan Staj Seferberliği Programı, öğrenciler için Kariyer Planlama Dersi içerikleri ile Yetenek TV ve daha bir çok uygulama Yetenek Kapısı'nda! İlanlar, etkinlikler ve duyurulardan en önce haberdar olmak için Yetenek Kapısını düzenli olarak ziyaret etmenizi önerir, ihtiyacınız olduğu her zaman Kariyer Merkezimizden destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Sevgi ve saygılarımızla.
Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi
Bu içerik 18.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 524 kez okundu.